I natt gick en ny version av vårt webbpubliceringssystem Polopoly ut och med den följer en hel del nya funktioner. Mest eftertraktad är förmodligen edit-funktionen av kommentarer som nu är tillbaka. Har du lagt ett inlägg men upptäcker något fel så är det bara att klicka på ”Redigera denna kommentar”. Lägg gärna till en rad om vad det är du ändrat också, så blir allt tydligt för andra läsare.

En annan smart nyhet är att vi kopplat bloggtjänsten Twingly till artiklarna så att du enkelt kan se vad alla runt om i bloggosfären tycker om artikelns ämne. På det sättet får vi ökat utbyte mellan oss och de som bloggar om artiklarna vi skriver. Läs mer om hur man använder Twingly.

Till höger om artikeln hittar du nu också en knapp för att lägga upp en artikel på del.icio.us. Det är en sajt som bygger på sociala bokmärken och är ett sätt att rekommendera bra artiklar och sidor för andra.

Vi jobbar såklart vidare med att införa nya och användbara funktioner på sajten. Om du har förslag på andra förbättringar som vi kan göra så är du välkommen att skicka ett mejl till oss, adressen är idg.se@idg.se.