Bloggaren Jusitine Ezarik var en av dem som startade hysterin kring Iphone-räkningarna, och åtnjuter nu sina 15 minuter i rampljuset efter att hon laddat upp en video där hon packar upp en 300 sidor lång Iphone-räkning ur AT&Ts kartong.

I en tv-intervju har Ezarik dock berättat att hon skickar mellan 30 000 och 35 000 sms varje månad, vilket förklarar hennes omfattande räkning eftersom AT&T skickar med detaljer om varje enskilt sms i sina fakturor.

Att kunderna skickar 35 000 sms i månaden är ovanligt, men även folk med mindre flitiga sms-tummar har fått väldigt långa räkningar, vilket har gjort att en hel del kritik har riktats mot AT&Ts miljöarbete. Men företaget försvarar sig med att det faktiskt går att välja bort den detaljerade räkningen, och ersätta den med antingen en kortare sammanfattning eller en e-räkning.

– Det är standard att man får den detaljerade räkningen. Så är det nu, men det betyder inte att det kommer fortsätta vara så, säger Mark Siegel på AT&T.

Läs mer:


Justine fick en Iphone-faktura på 300 sidor
När Jusitine Ezarik nyligen fick sin första räkning från AT&T fick hon en smärre chock. Räkningen kom nämligen inte i ett vanligt kuvert utan i en låda.