Varning! Tråden är oredigerad och innehåller stötande språk.

Ur Eforum:


Om Telia

Hej Gott folk nu ska ni få höra en historia om Telia = Felia !!!!

Vi köpte en tjänst utav Telia = Internet för ca 3.5 år sedan och sedan den dagen vi fick internet har vi varit under ständig attack emot vårat ip nr i form utav ddos attack.

Vi både ringde och gjorde abouse reports på dom som var roten till attackerna emot vårat ip nr! Det enda telia har sagt i 3.5 år är vi kan inget göra eller något Dom till och med hänvisa oss till polisen vilket vi vände oss till. Men polisen hänvisa oss tillbaka till Telia och sa att telia bör kontrolera deras linor innan dom säljer en tjänst dom inte reder ut!!!!

i förra veckan fick vi ett papper ifrån Abouse gruppen om en anmälning emot oss att vi skulle ha gjort oss skyldiga till ddos attack! Jag ringde ju abouse gruppen och talade med dessa och talade om att vi inte gjort oss skyldiga till detta och han som var där sa bara att vi kvarstår vid anmälan att vi ska ha gjort oss skyldiga till detta fast vi inte ha gjort detta.

Jag bad då att få prata med en utav deras chefer! Han ringde idag en vecka senare än vad han skulle! Denna person som ringde var mycket otrevlig och det enda han gjorde var att skrika i telefonen och spela stöddig och sa samma skit att vi skiter i om du går till media för vi kvarstår med anmälan emot dig på ddos attack.

Dom har varken en log som kan säga att denna ddos attack kommer ifrån mig!

och dom som ddos mig är dom som skickar falska abouse repporter emot oss och saken är att dom som ddos oss är emot att vi bedriver en verksamhet där vi programmeras soft samt web sajter och varutav ddos attackerna

Jag har jobbat med datorer samt data i närmare 30 år och har aldrig varit med om ett internets företag så som Telia som inte kan ens hålla ording i sina tjänster dom säljer ut och urdålig support får du ifrån dom.

Vi ville ju ha svart på vit om attacken att dom kan säga att det är jag som gjort detta dom vägrar ge mig den informationen på ett mail eller papper!

Är det ett så vi vill att våra internets företag ska agera aller fungera ?

Idag så byter vi till BBB för nu är vi trötta på Felia Företaget som inte kan ett skit !!!!

Gör som oss lämna Telia och joina något stabil samt pålitligt Internets företag så som BBB,lab2 el.dyl.

Gör er själv den tjänsten innan ni får truble med Telia byt levrantör

mvh en som är trött på Telias Skit med lögner och dålig support samt urdålig internets lina !!!!

Telia = Tumme ner

[Inlägget ändrat 2008-03-03 16:19:03 av TheDevil]


Av: Stefan Eklinder
3 mars 2008 17:50 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Jag höjer på ögonbrynen av förvåning. En verkligt ovanlig och otrevlig historia du berättar.

Vidare att någon annan anmält er för DDOS-attacken utan att skickat loggar. Finns ju i så fall inga bevis, papper på, att det är ni som skickar DDOS-attacker.
Abuseanmäler man något så ska dom ha loggar på allt som hänt och en ordentligt utförlig rapport på allt som hänt. Att det inte finns loggar på det ni beskylls för förvånar verkligen.

Att Polisen inte kan göra något var nästan väntat. Dom saknar resurser och kunskap för att ta tag i IT-brottslighet. Vad ger det för signaler till folk som sysslar med att DDOS-attacker? Fritt fram liksom.

Jag har Telia då jag är uppkopplad via Stadsnätet. Finns fler internetleverantörer, men kände inte till dom såväl. Kändes som uppstickare som ska göra mynt av det hela och sedan kanske bara kursar en dag. Då sitter man där utan uppkoppling.

Har förvisso Avast som varnat för DCOM-exploit några gånger. Skulle inte förvåna då om jag blir beskylld för det. Om Telia verkligen är så konstiga.

---
C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus."

- Sigfrid Siwertz.


Av: Mr Andersson
3 mars 2008 18:14 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Det är nånting som inte gått rätt till. Klart som korvspad att Telia måste ha loggar. Den som gjort anmälan måste kunna påvisa vad som hänt och när, tex en logg från brandväggen. Där står allt dom behöver veta. Utan logg kan vem som helst påstå vad som helst, och det är inte riktigt så det fungerar.

Det första jag undrar, är du 100% säker på att din dator inte är smittad med något virus eller trojan, som skickar ut DDOS-attacker?

Har du statisk eller dynamisk IP-adress?

Vad använder du för brandvägg och antivirusprogram?


Av: TheDevil
3 mars 2008 19:06 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Ja Jag är inte smittad utav något virus Jag jobbar med datorer så detta är min vardags mat så att säga!

Ja en log borde ju telia ha fått! Problemet är bara det är så förbannat enkelt att fake denna log och telia har inte i detta fall kollat i botten på detta utan gjort som dom är så bra på handlea utan grund som vanligt!

dom skickar en log till abouse grupperna tar en log ifrån en egen attack eller dyliknande tar bort attackerarens ip nr och stoppar in den du vill sätta dit! Och så skickar du denna till telia abouse grupp som inte kan ett skit mer än och snacka massa skit och så stänger dom utav eller varnar denna användare.

Telia är ett mycket dåligt isp företag helt ärligt jag har en hel del kunder som har eller har haft telia som internets levrantör och deras ord har för det mesta varit till 95% klagomål om telia och massa fel behandlingar och sådant skit.

Är det så ett internets företag ska se ut ? vi har ännu efter 3.5 år inte fått slut på ett skit med attackerna eller något rätt som det är så slutar vårt internet att fungera och då är anledningen att det felar hos telia då får vi
vänta i 7 dagar för att få internet och vi bor ändå i en stad Och ringer du telia så supporten spelar snälla men är totalt pantade en del utav dom!

Ringer du abouse gruppen så får du stöddiga gossar som låtsas vara kunniga dom kan fan inte ens tyda en log och till ALLA !!!! Gör ingen abouse anmällan till telia om någon attackerar dig för telia gör inte ett skit med vilken form utav log du kan visa upp.

vill du få någon avstängd därimot hos telia gör som dom som jobbar emot oss skicka en falsk attack log till abouse gruppen hos telia = Felia så ska ni få se att där blir action

Och nu när vi vill avsluta vårat Internet pågrund utav som vi fått ha det med Telia så vill dom inte avsluta utan hänvisa på ett år bindnings tid! Och även om nu någon skickar in en falsk attack log och telia stänger utav vårat internet så kommer Telia ändå vilja ha betalt !!!!

Totalt sinnessjukt Internets företag välj detta Telia om du vill ha truble i dit liv och din uppkoppling emot internet

TELIA är idag =Tumme ner


Av: Stefan Eklinder
3 mars 2008 19:13 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

dom skickar en log till abouse grupperna tar en log ifrån en egen attack eller dyliknande tar bort attackerarens ip nr och stoppar in den du vill sätta dit! Och så skickar du denna till telia abouse grupp som inte kan ett skit mer än och snacka massa skit och så stänger dom utav eller varnar denna användare.

Borde gälla alla internetleverantörer. Du tar reda på din nya oväns IP-nummer och internetleverantör. Klipper in ovännens IP-nummer där i loggen och sedan skickar du denna logg till ovännens internetleverantör.

Har du tur blir ovännen varnad eller kanske rent av avstängd. Bara att gnugga händerna och njuta. Äntligen är du av med honom/henne.

Telia är stor och dominerande och får därför alla klagomål. Säkert felar och strular det hos andra leverantörer, men det syns inte lika mycket.

---
C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus."

- Sigfrid Siwertz.


Av: TheDevil
3 mars 2008 19:20 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Telia har låst oss i nästan hela sverige så många utav oss har inget annat alternativ samt att Telia går ut med så stor fin reklam till media och utlovar guld och gröna skogar Men i verkligheten står telia inte till ett skit!!!

Telia är ett företag som staten borde dra i öronen och se till att det fungerar som det ska.

till alla som har Telia som internets levrantör!!! Byt Internets levrantör till BBB,lab2 eller den lina som går in till dig ring gärna och kolla med BBB dom har nästan lika stor anslutnings möjlighet som felia men du får ett mer pålitligare företag samt du slipper falska abouse gossar som skriker dig i luren så fort du tar kontakt med dom och med BBB får du folk som kan sin sak inte gossar som sitter med en windows manual och läs sig öppna utforskaren som felias folk

TELIA = Tumme ner


Av: Anjuna Moon
3 mars 2008 19:48 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Men i verkligheten står telia inte till ett skit!!!

Detta baserar du helt på ditt fall då, eller? Ironi Du får ursäkta, men vi vet ju inget om hur er miljö, verksamhet osv. ser ut. Kanske ni i själva verket faktiskt har ett virus som distribuerar vidare attackerna?

Jag kräver mer fakta på bordet än ett par upprörda inlägg för att skapa mig en uppfattning om ett specifikt fall och definitivt mycket mer för att göra en generell bedömning av en ISP.

Om syftet bara är att avreagera dig så gör det i forumet Avreagera Dig.
http://eforum.idg.se/threads.asp?forumId=179


Av: Stefan Eklinder
3 mars 2008 19:54 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Om syftet bara är att avreagera dig så gör det i forumet Avreagera Dig.
http://eforum.idg.se/threads.asp?forumId=179

Jag kan alltid flytta tråden dit om så önskas. :-)

---
C:\Eforum\Stefan Eklinder> moderator Internet - övrigt|

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus."

- Sigfrid Siwertz.


Av: TheDevil
3 mars 2008 20:16 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Tuvär så har jag inte virus i mina datorer!!!!

samt Sigfrid Siwertz är du här för att försvara Telias agerande ? tror du inte dom själv kan svara för sig själv ?

jag bedriver ett dataföretag och nog för att jag kan se till att mina datorer går fint utan virus.

Samt Telia vill inte skicka oss den log som dom påstår att en ska ha gjort anmälan om

Och den tråd är mig veterligen skapad utav mig och är ingen avreagerings tråd

Men jag är sådan att jag säger vad jag tycker och känner för saker och ting Och när det angår telia så kan man inte mer än bli arg

för skulle vi sammla ihop allt skit som telia gjort sig skyldiga till samt saker dom inte följt deras avtal så skulle vi säkert fyll några gb disk utrymme för alla poster som hade gått åt med alla klagomål telia har som döljs.

TELIA = Tumme ner


Av: Anjuna Moon
3 mars 2008 20:22 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

samt Sigfrid Siwertz är du här för att försvara Telias agerande ?

Det är skillnad på att försvara någon och att begära lite mer information än du gett, men klarar du inte av att ta en diskussion utan att gå till personangrepp och bara förväntar dig medhåll får det stå för dig.
Själv ser jag inte att jag försvarat Telia på något sätt.


Av: TheDevil
3 mars 2008 20:23 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Till er alla Som läser detta Vi kommer så upp ett forum för ang om ni har ISP problem så som vi har med telia! Kommer sedan post adressen dit så ni som vill joina in och tycka till är välkommna in

Jag kommer ta och sätta ut vissa telefon samtal med telia samt vissa mail som vi fått ifrån telia samt brev så alla ska kunna få vara delaktiga om hur ett internets företag så som Telia agerar och bemöter sina kunder mm.

För jag jag säljer tjänster och för mig som säljer dessa tjänster till kunder då är mitt motto visa fram att mitt företag bryr sig om kunden inte bara deras pengar och sedan skter i hur den tjänst som kunden köpt utav mig fungerar.

ett bra motto är en nöjd kund kommer tillbaka och är Nöjd !!!!

TELIA = Tumme ner


Av: Stefan Eklinder
3 mars 2008 20:35 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

TheDevil skrev:
samt Sigfrid Siwertz är du här för att försvara Telias agerande ? tror du inte dom själv kan svara för sig själv ?

Saigon, jag är inte här för att försvara Telia. Skillnad att försvara och tala för sin egen åsikt. Sistnämnda var vad jag gjorde i mina inlägg.

Ring upp eller kontakta någon på Telia via epost och låt honom/henne ge svar på din kritik mot Telia. Posta det här.

Till sist heter jag Stefan. Det du blandar ihop med mig mig är en signatur.

---
C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus."

- Sigfrid Siwertz.


Av: Anjuna Moon
3 mars 2008 20:38 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Till sist heter jag Stefan. Det du blandar ihop med mig mig är en signatur.

Jaha, såg inte ens din signatur Stefan. Trodde det var något skällsord från OP riktat mot mig. Nå, då tar jag iallafall tillbaka kritiken om personanrepp. Står kvar vid resten dock, har man sagt A får man tåla att andra säger B.

[Inlägget ändrat 2008-03-03 20:33:47 av Anjuna Moon]


Av: TheDevil
3 mars 2008 20:54 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Jag har varit i kontakt med felia i 3.5 år med samma falska resultat = 0

Jag tycker det är bättre att dra fram det i daxljuset och föra en debat om hela skitet och kanske vi får lite mer ordning på saker och ting inom isp företagen!!!

Saken är ju så att som nu då telia som säljer en tjänst till kunder! Och utlovar en massa löften och sådant till kunder utan att stå till dom! Och då i vårt fall så har telia in fake log som dom kör på och håller fast vid = då är jag falskt anklagad utav telia för att ha gjort en så kallad ddos attack emot någon som jag inte ens gjort mig skyldig till.

Idag så fick jag ett telefon samtal från en som skulle vara lite över abouse gruppen han vråla i denna telefon som han vore speedad på droger! Och sådant förväntar jag mig inte utav en som ska föra talan för telias abouse grupp och sedan skrek han för jag ännu en gång påvisa att jag ville ha denna log där jag ska då ha gjort mig skyldig till detta brott!

Vilket jag inte fick han bara skrek vidare och sa att den abouse vi har på oss kvarstår utan riktig bevisning.

Jag har jobbat med datorer i hela mitt liv nästan och jag vet lite om saker och ting och telia abouse är ett lotteri enigt mig du kan skicka 20 abouse reports till felia och utav dessa kommer dom varna ca2-4 st utav dessa utan egenligen fatta vad som står i loggarna.

Och är det sedan så att du själv då fångar en telia bov som utgör en typ utav internets attack emot dig och du kan logga hela händelsen då kan det komma om du har riktigt stor tur ett mail om att dom inget kan göra

Nej vet ni va Jag hoppas verkligen någon slår ut telia och tar och släpper in fri isp kraft i sverige för vara låst vid felia och alla deras skit som dom sysslar med

gud hjälpe er som ni får en nod som felar på er telia lina då får ni det fixat om ett år när det gäller telia

TELIA = Tumme ner


Av: beetle
3 mars 2008 21:19 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Om ni nu har haft Telia i 3,5 år och har haft problem hela tiden som du skriver, varför har ni inte bytt leverantör tidigare??

/Lennart

[Inlägget ändrat 2008-03-03 21:15:27 av beetle]
Redigera inlägg
Tråden är stängd Visa användarens uppgifter Kontakta moderator / Anmäl inlägget

Av: TheDevil
3 mars 2008 21:22 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Jo pågrund utav att vi var låsta till Telia men nu så har BBB kommit in så vi kan ha även dessa som internets levrantör.

Gör som oss Lämna Telia och gå med BBB el. dyliknande

TELIA = Tumme ner


Av: Lars2W2
3 mars 2008 22:13 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Nu sticker jag väl ut hakan och ber om En Fet, men som privatkund hos Telia sedan modemtiden på 90-talet har jag inte haft några som helst problem med dem eller kundtjänsten.

Den sammanlagda nertiden under dessa styvt 16 år kan räknas i 2-3 dagar för min del. Min e-post finns kvar. Jag har inte tappat ett enda mail. Häromåret tog dom krafttag mot spammen och jag kunde börja använda ett konto som jag nästan hade gett upp på igen. Nåväl:

Anunja M var inne på en sak som TheDevil undvek (i stundens upphetsning?), nämligen vad är det som pågår? Vad är det som TheDevil håller på med, och varför har TheDevil dragit på sig denna ovän?

Att TheDevil anser sig otrevligt bemött av Telia kan för övrigt bero på hans eget beteende gentemot dem. Är man saklig och trevlig när man klagar på något så är åtskilligt vunnet. Får jag vara uppriktig, så verkar TheDevil inte dela den uppfattningen.

Det vore alltså önskvärt om TheDevil kompletterade en aning. Eller får vi en liknande litania om BBB vad det lider?


Av: jannejanne
3 mars 2008 21:23 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Kan rekommendera Alltele.
http://www.alltele.se/
bytte till ADAMO från Telia
senare sålt till TDC och idag Alltele

Har grannar som ska byta från BBB adsl.
vilket kanske inte är så konstigt, exempel
http://www.cint.se/sweden/asp20/Leaf.asp?id=111268
http://bbbfaq.gunnard.se/index.php/Hur_loggar_jag_in_i_BBB_XAVI_m
odem


Av: TheDevil
Igår 06:36 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Nej då har du nog kanske haft tur hos Telia för om jag vore som dig så sök i google efter telia så ska ni få se så mycket skit felia gjort emot kunder genom åren.

Och vi har inte dragit på oss någon ovän utan det är idioter som är avensjuka på att jag är programmerare och genom att attackera min port 80 så tror dom att dom kan stoppa så folk inte kan ladda ner soft och även då komma in på vår sajt.

Men jag snackade med IT polisen och helt ärligt så fick vi med höra om Felia och hur mycket skit polisen fått in anmälningar emot Felia!

Samt Felia är inte intresserad utav kunderna utan bara utav att få deras pengar felia har dålig support till att börja med Abouse gruppen är en plats för mentalt skadade som jobbar där dom kan inte ett skit Amatörer som ska ha hand om telias säkerhet = 0 Vilken idiot som helt kan hacka Felia till att börja med och skulle felia hamna i en sådan plats skulle dom inte reda ut det. Jag har ju ett antal gånger snackat med Abouse gruppen hos felia och efter ca 1 min brukar dom komma med att mina kunskaper går över deras när man sitter och förklarar basic stuff.

Sådan förväntar man sig ju inte utav en internets levrantör personal som då ska sitta på säkerhets gruppen.

så som felia beter sig emot en del kunder så som vi har uppleft dom vi har ju med folk som varit hos oss som har åhört telia när vi snackat med dom och dom tycker rent ut att det är förjäkligt att ett internets företag som felia beter sig på det viset.

Vi har haft truble med vårat internet här i 3.5 år är det inte deras felande noddar så är det något annat fel hos felia eller så har vi ddos attacker!

Felia har kostat oss i förlust 8000 kr som tack vare att dom inte kan hålla sin lina igång och att dom vänta med att åtgärda felet i över en vecka! När vi ville ha ersättning så neka telia oss detta vi skulle liksom bara acceptera detta.

Sedan så kollar man hos konsument verket så riktar dom stor kritik emot Telia för dom får in så många missnöjda kunder som har blivit felbehandlade på ett eller annat vis ifrån Telia.

Och jag är väldigt etablerad i internet och jag ser på många mäniskor från sverige och danmark som har telia som internets levrantör och allt deras klagande ser man hit och dit! Samt jag som dator jobbare är ute hos privata samt företag och där märker jag på deras missnöje många utav dessa har bytt internets levrantör pågrund utav hur Telia fungerar.

Och som handlare säger jag såhär skulle jag bemöta mina kunder på så vis som vi med andra blivit bemöta utav telia så skulle jag inte tjänat några pengar samt jag hade fölorat mina kunder.

för det jag upplever jag gjort är betalt för en tjänst som inte fungerat totalt som den ska samt att betala för en tjänst och inte kunna utnyttja den! Samt får jag problem då förväntar jag mig inte att få höra per telefon att jag ska hålla truten och sådant ifrån en abouse grupp! För är det så felia fungerar så tycker jag telia ska stänga och släppa in sina konkurenter och låta dom få smaka på kakan och visa vad dom hade kunnat gjort.

Vi som varit med i smeten några år vet ju att Telia har varit på tapeten i många år med massa skit dom gjort och sedan tystat ner för att inte fölora kunder! och vi vet ju hur telia gjort under årens gång och att dom låste telefon biten så dom var dom som var enda alternativet och sådant.

Jag säger för egen räkning ge telia en spark i röven ut ifrån marknaden och plocka in fri telefon samt internet så kunderna själv får bestämma och jag är relativt säker när jag säger såhär kommer det in andra som då tar hand om det telia inte kan lyckas med så blir både linor och allt till det bättre.

Nr 1 telia är så snåla så dom kan äta sin egen skit för att spara in men till kunderna ökar dom priserna och kunderna får knappt ett skit för sina pengar framförallt inte hjälp ifrån telia om dom får fel på sina saker.

deras support hos telia är ett gäng som fått datakörkortet och en windows xp samt nu då vista manual i basic uppkoppling.

Säkererhets gruppen hos telia har inte fått denna manual det drog dom in på varutav så dålig kunskap hos dessa ;)

TELIA =Tumme ner

[Inlägget ändrat 2008-03-04 06:50:06 av Saigon]
[Inlägget ändrat 2008-03-04 06:54:12 av Saigon]


Av: TheDevil
Igår 19:31 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Idag ringde vi Abouse gruppen igen hos Telia för det är så vi kräver en log på det dom anklaga oss för! Det som verkar så mystiskt är att telia inte vill lämna ut denna log eller medverka för det är så att kvälls posten vill ha detta för att kunna publisera om telia och det verkar som telia är rädda för att komma ut i ramp ljuset! Var utav att dom inte ger oss loggen på den fakeade attacken som gjodes emot oss.

En annan sak till er som då kör telia lina idag så sa dom ifrån Abouse gruppen att vi får inte köra tjänster inåt = ex. en web server med sidor det strider mot telias lagar om avtal.

Så nu till fakta väldigt många som kör telia linor kör såkallad dc hub där folk ifrån hela värden kan connecta sig in på dennas server och sitta och snacka och tanka soft,musik,film! Vilket är då totalt förbjudet om du har en telia lina.

Helt ärligt Telia är ett förbannat skit en massa lovord och snack när man snackar med dom men i verkligheten är telia en bluff.

en hop små skitar som försöker leka att dom kan hantera en isp lina vilket dom inte kan! När dom knappt kan stava till Log Mohaaa det är skratt retande.

Så telia när ni vill utmana oss är ni välkommna så ska vi ge er en lektion om hur data hantering ska fungera era förbannade amatörer = Noooob´s

TELIA = Tumme ner


Av: Anjuna Moon
Igår 19:36 Föregående inlägg Nästa inlägg

13
SVAR: Om Telia

Så ni sitter på en privat lina som ni kör en kommersiell webbserver på? Du kan inte komma dragandes med DC++ som något hållbart argument om ni bryter mot Telias avtalsregler.

OT:
När dom knappt kan stava till Log Mohaaa det är skratt retande.

Jag tycker iofs inte du ska komma med klagomål på någons stavning, din egen svenska är ju under all kritik.

[Inlägget ändrat 2008-03-04 19:35:30 av Anjuna Moon]


Av: TheDevil
Igår 19:42 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Vi kör en web server där vi har en sida om produkter vi tillverkar soft så att säga! Och om man inte skulle få detta varför skulle vi då få kunna öppna portar till detta?

att köra en web server på sin egen dator för att visa lite bilder är inte olagligt och mig veterligen som är väldigt mycket i internet så ser jag så många ifrån telias lina som kör både dc hubbar irc hhubbar web server counter servers mm.

och telia har inte tidigare påvisat detta men just nu har telia ont i magen och mer ont ska dom få för deras samtal ska med läggas ut så vi vet vilka som säger vilket och även det samtal där telia var hotande och vråla i telefonen kommer med att publiseras.

felet med telia är att dom ska inte jäklas med mig för jag accepterar inte att små noobs som inte ens knappt tagit data körkortet ska spela för då ska pappa visa dom ;)

TELIA = Tumme ner


Av: Anjuna Moon
Igår 19:46 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Och om man inte skulle få detta varför skulle vi då få kunna öppna portar till detta?

tt köra en web server på sin egen dator för att visa lite bilder är inte olagligt

Man får köra en webbserver ja, men många avtal tillåter verkligen inte att du hostar en kommersiell webbplats på en privat lina. Varför frågar du mig förresten, har ni inte ens läst ert eget avtal? (och om svaret på sista frågan är nej, så framstår du som en typisk rättshaverist med dessa inlägg)

[Inlägget ändrat 2008-03-04 19:43:49 av Anjuna Moon]


Av: TheDevil
Igår 19:53 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Klart vi har och vi vet vad vi gör hoppas du vet vad du gör !!!!

och vi kör inte kommersiell web server utan en såkallad test server jag har 2 stora web hotel där vi kör våra sajter ifrån litta telias lina skulle ju inte reda utav riktig trafik då hade linan kollapsat lol

Och där står inte att det är förbjudet att visa web på sin dator för andra om jag då gör detta genom web sidor som vi själv gör tycker jag felia ska skyssa mig i röva om dom vill.

för deras skit som felia kör med och dom sitter per telefon nästan varje gång man ringer dom och försöker täcka över sina ursäkter och lögner med andra ursäkter och nya lögner

ska bli så skönt att bytta till BBB lina så sedan om jag möter en telia nisse ska jag odagrant gå fram till denna och spotta han mitt i huvudet och visa vad jag tycker telia är värda

TELIA = Tumme ner


Av: Mr Andersson
Igår 19:57 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Jag tror att dom flesta här har förstått att du inte gillar Telia, så du behöver inte upprepa dig! Snart någon som anmäler för korspostning kanske....

Om du använder samma språk mot Telias kundtjänst som här inne, förstår jag att du inte får det hjälp du skulle vilja ha.

Redigera inlägg
Tråden är stängd Visa användarens uppgifter Kontakta moderator / Anmäl inlägget

Av: Anjuna Moon
Igår 19:59 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Ditt språkbruk låter mer och mer som en tonårings, jag tvivlar starkt på att du är någon som jobbat i branschen i trettio år. Låter du så här när du korresponderar med Telia också?

Har du inget mer konstruktivt att tillföra den här tråden än ideliga svordomar och angrepp när vi ställer frågor till dig så kommer jag anmäla tråden för stängning.


Av: Mr Andersson
Igår 20:09 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Har du inget mer konstruktivt att tillföra den här tråden än ideliga svordomar och angrepp när vi ställer frågor till dig så kommer jag anmäla tråden för stängning.

Jag har tagit upp tråden för diskussion, får se vad som händer.

Redigera inlägg
Tråden är stängd Visa användarens uppgifter Kontakta moderator / Anmäl inlägget

Av: Mr Andersson
Igår 19:53 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Börjar luta åt att webservern är smittad med nån trojan eller nåt annat skit. Jag hade på allvar satt igång en sniffer för att se vad som egentligen lämnar nätet.


Av: TheDevil
Igår 19:55 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Skitsnack mina datorer är totalt rena och har altid varit detta vi är inga privat personer utan ett data företag så mannen kolla du din dator istället ***

TELIA = Tumme ner

Språket redigerat
Cecilia - Huvudmoderator för Eforum

[Inlägget ändrat 2008-03-04 23:26:57 av Cecilia]


Av: Mr Andersson
Igår 19:59 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Skitsnack mina datorer är totalt rena och har altid varit detta vi är inga privat personer utan ett data företag så mannen kolla du din dator istället eller läg ner dit skit!!!

Tack för att du uppskattar vår hjälp.

Det skadar ALDRIG att koppla in en sniffer för att se vad som EGENTLIGEN finns på nätet. Men du orkar kanske inte?


Av: TheDevil
Igår 20:06 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

För det första Sniffer har jag igång på min log server samt vi har gjort en total undersökning på 15 datorer på vårat företag alla var rena.

Och skulle det ha varit en form utav virus trojan liknande så hade vi upptäckt denna som jag redan har sagt mina 15 datorer är totalt clean!!!!

Felet ligger inte hos oss jag kör med just ny den nyaste zyxel firewall5 som kan ge en utmärkt log info from hela nätverket och allt är fint.

saken är så här vi har en log på en person ifrån telia som då är avensjuk för att jag är programmerare och tillvekrar soft och denna gosse är en noob så att säga så istället så försöker han sänka oss genom att attackera med RCM ddos emot vår lina! Och när han inte rede ut detta så såg vi han i en såkallad dc hub där han satt i main med andra idioter som hexar soft och kallar gjort utav dom själva att dom skulle göra abouse report på vårt ip nr och posta till telia så att dom skulle stänga utav våran lina.

och telia köpte ju denna bluff och telia var inte heller intresserad utav att gå till botten med detta för att skydda en kund! för tänk er själva att ni sitter där hemma och plötsligt så börjar er internets levrantör anklaga er för databrott och då att du med säkerhet vet att du är oskyldig till detta.

Hur hade ni reagerat ?

TELIA = Tumme ner


Av: Mr Andersson
Igår 20:11 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

För det första Sniffer har jag igång på min log server

I vilket mode kör du nätverkskortet?

(snälla, jag VILL hjälpa dig, oavsett vad du tycker om frågorna!)


Av: Dzemo
Igår 20:04 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Förstår att du har haft det struligt med telia, men är det någon annan här på eforum som har haft såna här problem?

Jag har haft telia som ISP sedan slutet av 2001 och jag har bara haft ett ända problem, och det var på den tiden så man var tvungen att logga in på internet genom telias startsida. Jag blev blockad för att jag hade något sorts virus på datorn som troligen hade kommit från kazaa (Som ni märker, väldigt länge sen) det löste jag snabbt, fick fylla i ett formulär på deras loginsida och så var internet igång igen efter max en timme.

Ett litet "problem" jag hade var att när jag uppgraderade till 24Mbits så var mitt internet nere i 2 timmar, då de skulle byta något i telestationen för att jag skulle kunna nå hastigheten, ingenting mer! och detta hade dom informerat mig om, exakt tidpunkt datum osv. Inte direkt ett problem, men det är de ända gångerna som mitt internet har varit nere,

Jag är nöjd med Telia, Kan köra BBB och andra ISP's men Telia duger perfekt för mig.

[Edit stavfel]

[Inlägget ändrat 2008-03-04 20:01:40 av Dzemo]


Av: Cecilia
Igår 20:10 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Vi kör en web server där vi har en sida om produkter vi tillverkar soft så att säga!
Låter väl som en kommersiell sida, webbsida som finns för att tjäna pengar. Då ska man ha ett företagsabonnemang.
Redigera inlägg
Tråden är stängd Visa användarens uppgifter Kontakta moderator / Anmäl inlägget

Av: TheDevil
Igår 20:20 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Ursäkta mig men vi tjänar inte pengar på våra soft vi tillverkar samt som jag sa vi har en riktig web host för om vi vill public ett soft på riktigt!

att visa sina vänner foto på ett soft är inte kommersiell web server.

ett tips använd ögonen och läs innan du postar !!!!!

TELIA = Tumme ner


Av: Dzemo
Igår 20:37 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

TheDevil skrev:
Ursäkta mig men vi tjänar inte pengar på våra soft vi tillverkar samt som jag sa vi har en riktig web host för om vi vill public ett soft på riktigt!

att visa sina vänner foto på ett soft är inte kommersiell web server.

ett tips använd ögonen och läs innan du postar !!!!!

TELIA = Tumme ner

Det där var verkligen ingen trevlig ton, lugna ner dig lite. Bara för du har problem med Telia så behöver du inte vara så stödig och uppkäftig mot alla som skriver här, för i såna fall borde du inte ens ha startat tråden. Forumet är "Ordet är fritt" och man får säga vad man tycker, det borde du respektera och inte komma och posta något här med den attityden.

[Edit stavfel, något fel på stavningen idag Tumme ner ]
[Inlägget ändrat 2008-03-04 20:33:56 av Dzemo]


Av: TheDevil
Igår 20:43 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

*** och jag är som jag är så får du vara som du är är det bra för dig ?

TELIA = Tumme ner

Språket redigerat
Nej, man får inte bete sig hur man vill på Eforum, det finns regler att följa!

Cecilia - Huvudmoderator för Eforum

[Inlägget ändrat 2008-03-04 23:29:33 av Cecilia]


Av: Dzemo
Igår 20:48 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

TheDevil skrev:
Knip käft och jag är som jag är så får du vara som du är är det bra för dig ?

Som Mr Anderssons skrev i något inlägg längre upp, det är verkligen inte så konstigt att du inte får någon hjälp från Telias kundtjänst, speciellt inte när du använder ett sådant språk. Det hjälper verken att skrika på kundtjänsten, för då får du ingen hjälp alls, du ser ju vilken situation du har hamnat i, och det hjälper verkligen inte att skrika på oss här eftersom det var Du som började gapa och vara rent ut sagt uppkäftig mot folk.

Visa lite hänsyn till att folk faktiskt försöker hjälpa dig att komma på en lösning, eller bara säger vad de tycker och vilka upplevelser de själv har haft med Telia som ISP. Inte behöver du överreagera för det?


Av: TheDevil
Igår 20:52 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

En sak jag får inte fram i detta såkallade forum att här är någon Hjälp snarare att här finns telia folk inne och postar!!!

Var i ser ni hjälpen och vem har sagt att vi skriker emot telia *** ? visa mig var jag har skrivit att jag skriker emot telia !!!!!

tycker en del utav er skriver presis som ni vill skydda telia för deras fel dom gjort

kan det vara så att en del utav er är telia svin ?

TELIA = Tumme ner

Språket redigerat
Cecilia - Huvudmoderator för Eforum

[Inlägget ändrat 2008-03-04 23:30:33 av Cecilia]


Av: Mr Andersson
Igår 20:56 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

tycker en del utav er skriver presis som ni vill skydda telia för deras fel dom gjort

kan det vara så att en del utav er är telia svin ?

Finns säkert nån, men jag själv har bojkottat dem för längesen, men det är inte det diskussionen handlar om. Vill du har hjälp eller vill du inte det?

Jag ställde en fråga innan som jag inte fick svar på. Du måste bjuda till lite själv om du vill ha bra hjälp. Det funkar inte att vräkar ut sig spydigheter och ovårdat språk (även om du tydligen råkar vara sån) och förvänta sig hjälp serverad på silverfat.


Av: Dzemo
Igår 20:59 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

TheDevil skrev:
Var i ser ni hjälpen och vem har sagt att vi skriker emot telia går du på droger eller ? visa mig var jag har skrivit att jag skriker emot telia !!!!!

Som hjälpen så menade jag , att folk har gett dig tips om vad du kan göra, t.ex Sniffa nätet för att se vad som verkligen går ut på nätet, virussökning på samtliga datorer. Det ser jag i alla fall som försök till hjälp, tips till lösningar eller hitta vart problemet ligger.

TheDevil skrev:
tycker en del utav er skriver presis som ni vill skydda telia för deras fel dom gjort

kan det vara så att en del utav er är telia svin ?

Jag kan inte uttala mig för någon annan, men jag är inget "Telia svin", vad det nu ska vara. Men jag försvarar inte Telia, det ända jag har sagt att är Jag inte har haft några allvarliga problem med dem (se mitt första inlägg i tråden), och om du nu tar det som att jag försvarar telia så tar du helt fel.
Redigera inlägg
Tråden är stängd Visa användarens uppgifter Kontakta moderator / Anmäl inlägget

Av: Mr Andersson
Igår 20:53 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Du får vara hur du vill, men var det nån annanstans, tack.

Här inne respekterar man varandra (det är faktiskt du som vill ha hjälp, och vi försökte hjälpa till).


Av: TheDevil
Igår 20:56 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Med påhop att jag sitter och skriker ot telia och sådant skit fan är du varm eller det är en mänsklig natur att försvara sig när mäniskor kommer med falska påsåenden

så sopa rent framför din egen dörr innan truten glappar

TELIA = Tumme ner


Av: Mr Andersson
Igår 21:00 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

så sopa rent framför din egen dörr innan truten glappar

Jadå, det blir nog bra ska du se.


Av: TheDevil
Igår 21:01 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Tror det med för allas trivsel ;)

TELIA = Tumme ner


Av: Dzemo
Igår 21:03 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Du nämnde ovan att du arbetat med datorer i närmare 30 år, Då måste du vara rätt gammal nu, men på ditt uppförande så kan man tro att du är en 12 åring.


Av: TheDevil
Igår 21:06 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

ja nog för att jag är gammal nog för att sopa dig av banan om jag behöver

***

TELIA = Tumme ner

Språket redigerat
Cecilia - Huvudmoderator för Eforum

[Inlägget ändrat 2008-03-04 23:32:45 av Cecilia]


Av: Mr Andersson
Igår 21:04 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Bra att du förstod vad jag menade! Måste vara första gången i denna tråden ! :)


Av: TheDevil
Igår 21:07 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

för dig eller ?

TELIA = Tumme ner


Av: Mr Andersson
Igår 21:09 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Jag hade fel, du förstod tydligen inte.


Av: Dzemo
Igår 21:11 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Mitt förra inlägg stämmer bara in mer och mer på honom, min tioåriga lillebror visar mer respekt och acceptabelt uppförande än han.


Av: TheDevil
Igår 21:15 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Dzemo räkna med att vi kommer raportera dig för dom som håller i denna sajt för du är inne i ett såkallat forums typ och skapar massa bråk!!!!

vill du bråka med mig så hör utav dig per mail så vi kan sätta ut en tid och datum där vi två kan göra upp och det passar dig? i annat fall håll truten och läg dig inte i något du inte kan.

TELIA = Tumme ner


Av: TheDevil
Igår 21:11 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

bra! En fråga är du här för att mucka truble eller ? så säg till nu så jag vet vad jag ska agera på!

Mig sitter du inte och spelar allan emot för då ska du fan lämna forumet tycker jag

TELIA = Tumme ner


Av: Dzemo
Igår 21:15 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Ja vi ser ju vilket uppförande du har, och jag är nog inte den ända som tycker att ditt uppförandra är oacceptabelt och helt respektlöst.

För övrigt så stavas det trubbel, eller om du syftar på engelskans trouble kanske?

Ganska fint mail jag fick av dig, jag tror jag ska gå till mamma nu och suga på tutten, hur orkar du vara så omogen? Du måste ju lätt vara över 40+ om du har arbetat med datorer i snart 30 år.. det här börjar bara bli patetiskt,

Min personliga åsikt är att du är välkommen tillbaka till Eforum, när du har blivit lite mer civiliserad och kan visa respekt.
[Inlägget ändrat 2008-03-04 21:15:28 av Dzemo]


Av: Anjuna Moon
Igår 21:19 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Varför stängs inte tråden moderator? Det är ju helt uppenbart att detta bara är en *** som inte haft någon annan avsikt än att leda in tråden på precis den väg den gått. Stäng gärna hans konto samtidigt.

Språket redigerat
Cecilia - Huvudmoderator för Eforum

[Inlägget ändrat 2008-03-04 23:34:50 av Cecilia]


Av: TheDevil
Igår 21:24 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Ja försök med det ska ni få se för det här skitet som en del utav er håller på med kommer resultera till bråk ni kan aldrig stänga utav mig då vet ni inte vem ni har med att göra!

Saken är jag har rätt att säga som jag tycker och ni ska då inte komma här och skirva massa skit eller påhop ***

TELIA =
Tumme ner

Språket redigerat
Cecilia - Huvudmoderator för Eforum

[Inlägget ändrat 2008-03-04 23:35:46 av Cecilia]


Av: TheDevil
Igår 21:30 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Du kan ju lämna detta forum så mår inte du illa!!!

Jag tycker det liknar att vi ska starta krig här som ni beter er är det så ni sitter här och utmanar eller bråkar med mig för ni tycker det är roligt eller ?

är ni ute efter bråk eller krig så säg det nu!!!! i annat fall var denna tråd skapad för att visa fram hur telia agerar emot visa kunder vilket fick visa här inne att spela tuffa för att dom tror dom är gömda bakom en skärm.

Det visar ju bara att visa mäniskor är töntar redan sedan födslen det ser man ju på visa inlägg som är gjorda
Redigera inlägg
Tråden är stängd Visa användarens uppgifter Kontakta moderator / Anmäl inlägget

Av: TheDevil
Igår 21:34 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

AnjunaMoon - Javascript library

LooooooooooooooooooL


Av: Lars2W2
Igår 21:42 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Det här är på sitt sätt stor komik. TheDevil, en helt klart på sitt sätt kommersiell operatör på ett privatabbonnemang, surar för att Telia inte hjälper till med att mula hans privata fiender på nätet.

Det här med trettio år i branschen kan vi lugnt lämna därhän, vänner. Vi har en rabiat rättshaverist och jag-har-aldrig-fel-typ i tråden.

För övrigt är väl trettio år på nätet knappast en merit i dessa tider när fem år gamla meriter anses dammiga.

TheDevil är antingen typ 20 eller en förbrukad 50+. Själv tror jag på det senare, 50+ som jag är (-;


Av: Anjuna Moon
Igår 22:01 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

AnjunaMoon - Javascript library

LooooooooooooooooooL

Fortsätt du bara, det är väl det enda sättet du kan trigga upp ditt enormt dåliga självförtroende på. F.ö har jag inte sett något från dig som skulle antyda att du har någon som helst talang själv, du kastar verkligen sten i glashus vågar jag dock påstå.


Av: Cecilia
Igår 23:55 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Saken är jag har rätt att säga som jag tycker

Inte på Eforum, där måste du följa de regler som IDG har satt upp.


Av: TheDevil
Igår 21:56 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Från och med nu kommer jag se till att denna sajts stängs utav för ni ska fan inte sitta här och bråka med mig samt jag kommer trace down alla utav er och lägga ut er i alla sorters forum för sådant skit ni sysslar med här inne kommer stå er dyrt

för nu är det slut med eran lek och skit så förvänta er krig nu kommer jag medlela alla vi känner inom vårt programmerings team så dom börjar plocka ur infon från sajten och skicka denna vidare.

Det är så förbannat lätt för er som gömmer sig bakom en dator ni tror inte man kan spåra er för det men nu ska ni få se hur man plockar ur info ur en dator eller web.

jag kom in här och postade ut om att telia gjort fel då sitter här några svensk *** och försöker trycka ner en som varit me dom skit ifrån telia.

en sak där ligger just idag ute en nytt forum om telia jag satt ihop detta forum inatt jag är inte som många noobs här inne som behöver ett år för att göra lite code

c++,vb,asp,php,java,asm,c# några utav mina lang jag programmerar i ;)

Språket redigerat
Cecilia - Huvudmoderator för Eforum

[Inlägget ändrat 2008-03-04 23:37:52 av Cecilia]


Av: Cecilia
Igår 23:25 Föregående inlägg Nästa inlägg

SVAR: Om Telia

Så nu är alla snälla och tar det lugnt i tråden. Alla har godkänt Eforums regler och ska följa dem. http://eforum.idg.se/Eforumintro.asp#Del8
Jag vill inte vara tvungen att redigera fler inlägg eller stänga av någon.

Cecilia - Huvudmoderator för Eforum


Av: Cecilia
Igår 23:56 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Om någon vill yttra sig vidare i detta ärende så är de välkomna med mejl till den mejladress som står i min profil/Anv.info.


Av: TheDevil
Idag 00:09 Föregående inlägg

SVAR: Om Telia

Cecilia du är en rashatare !!!! och från och med idag är denna sajt i krig med oss tycker ni ska börja gå ut och söka i google om denna sajt samt om dig själv och era medarbetare nu tycker jag ni ska lägga fram alla kort på bordet med det skit ni gör

hela sajten ner imorgon gör jag en stämning emot er så ska vi se vart hän det leder