Betapet Mini - ordspel
Pris: Gratis
Betyg: 9/10 (Androidguiden)
Omdöme: Perfekt ordspel spel när du vill interagera med andra människor utan att träffa dem. Läs hela recensionen.Grand Prix Story - skapa ett eget stall
Pris: ca 33 kronor
Betyg: 10/10 (Androidguiden)
Omdöme: Kairosoft som tidigare ligger bakom spelet Game Dev Story har också ett spel i samma anda, men med bilar och faktiskt något roligare. Det här är ett spel som lätt får dig att fastna. ”Bara ett race till” tänks ofta när du spelar. Grafiken är söt 8-bitars och ljudet är gulligt det också. Toppspel, helt enkelt. Läs hela recensionen.Ordsvall - lek med ord
Pris: Gratis
Betyg: 8/10 (Androidguiden)
Omdöme: Ett lätt och beroendeframkallande ordspel för lata sommardagar eller när du har lite tid över. Bra för att mjuka upp de grå hjärncellerna också. Läs hela recensionen.


Death by worm
Death by worm - ät människor och djur
Pris: ca 19 kronor
Betyg: 8/10 (Androidguiden)
Omdöme: Det finns flera spellägen att välja på beroende om du vill köra en hel kampanj eller bara hoppa in och spela lite. Dock kräver spelet internetuppkoppling för att kolla att licensen stämmer, något som stör om du försöker spela i offlineläge. Läs hela recensionen.


Game Dev Story
Game Dev Story - utveckla spel
Pris: ca 16 kronor
Betyg: 10/10
Omdöme: Du ska utveckla spel och gör du det bra blir spelet en framgång och du tjänar mer pengar. Många är vi som har fastnat i detta spel och suttit i timmar i sträck och spelat helt bortkopplade från världen. Köp det! Läs hela recensionen.