Melodi nr 1: New Bitcoin Song!! 
- Artist: New Bitcoin Song

New Bitcoin Songs självbetitlade singel är en uramerikansk historia framförd av av en skäggprydd hatt- och soglasögonbärande man som kan eller inte kan heta Professor Bitcoin. En resa genom bitcoin-USA, från Boston till New Jersey.

Textrad att minnas: "Bitcoin, you're a very big deal"


Melodi nr 2: Love You Like A Bitcoin - Artist: Kryptina

Innerlig och svepande synthpop, med en modern fraktalvideo och en catchy refräng. Kryptinas bidrag lånar melodin från popprincessan Selena Gomez med specialskriven bitcoinlyrik av Tuxavant. En kärleksförklaring.

Textrad att minnas: "I, I love Satoshi's bitcoin, baby"Melodi nr 3: Bitcoin Anthem Mashup - Artist: Ali Spagnola

Oj oj oj här har vi en riktigt talangfull artist som mixar ihop inte mindre än 33 olika låtar på drygt två minuter. En extra digital guldstjärna för 8-bitarsarrangemanget. Dock är inlevelsen möjligen något i överkant.

Textrad att minnas: Lite för mångaMelodi nr 4: Ode to Sakoshi - Artist: Bitcoin & Gravy

Howdy, cowboy. Här har vi riktigt mustig hästjazz från sydstaterna, dedikerad till såväl protestsångaren Pete Seeger som bitcoin-evangelisten Andreas Antonopoulos. Tyvärr saknas musikvideo men låten talar för sig själv.

Textrad att minnas: "Oh Bitcoin I know you're going to reign, gonna reign"Melodi nr 5: Bitcoin Girl - Artist: Moving Picture Institute

En rockopera i miniformat om bitcointjejen som nobbar Wall Street-männen för en decentraliserad kärleksvärld. Ambitiöst historieberättande till tonerna av Billy Joels monsterhit Uptown Girl.

Textrad att minnas: "She's so over paper money, which has no value intrinsically."Melodi nr 6: The Bitcoin Song - Artist: Tatiana Moroz

Ett liveuppträdande med den enda (?) singer-songwritern med en egen digital valuta. Tatiana Moroz egna Tatianacoin kan användas av fansen för att köpa merchandise och unika konserter.

Textrad att minnas: "Oooooh, what a little crypto can do"Melodi nr 7: Bitcoin's Here - Artist: Zhou Tonged

Alla musiktävlingar att räkna med har i dag ett inslag av rap. Zhou Tonged låter som en äkta bitcoingangsta som lägger tunga krypto-rhymes över melodin till Drakes hit Started From the Bottom. Att texten är "explicit" är en självklarhet.

Textrad att minnas: "Started from the bottom now bitcoin's mutha fuckin here"


Vilken låt tycker du är mest värdig att representera bitcoin-rörelsen? Rösta nedan.

Vilken låt är värst?
Det är inte längre tillåtet att rösta.