Cyklar, termostater, glasögon och grävskopor. Ska man tro utställarna på världens största mobilmässa så kommer i stort sätt allt vi äger i framtiden att finnas på nätet. Internet of things eller sakernas internet har varit en stark trend i flera år och den visar inga tecken på att avta om man ska tro det man ser när man vandrar runt på mässgolvet.
Läs mer: Köra grävmaskin på distans är tyngsta argumentet för 5g - vi har testat framtidens VR-jobb
För att inte hela världen ska bli en enda stor boll av kabeltrassel så måste uppkopplingen av alla nya prylar så klart ske trådlöst och det kräver enligt branschen ett helt nytt mobilnät. Från att ha pratat vägen till 5g som en evolution så är det allt mer tydligt att både operatörer och samhälle snarare vill ha en revolution för att motivera investeringarna som krävs.
När amerikanska FCC-chefen Tom Wheeler ska förklara vad 5g är så jämför han det med en Picassotavla.
Om fem år, 2020, är det meningen att nästa generations mobilnät ska kopplas på och vi kunder ska få njuta av datahastigheter 100 gånger snabbare än i dagens mobilnät. Samtidigt ska de nya näten klara av att hantera 20 miljarder mobiler, surfplattor och andra terminaler och som grädde på moset en biljon (det är en etta med 12 nollor efter) av alla de här uppkopplade prylarna. Siffrorna kommer från EU:s och mobilindustrins gemensamma vision för för hur framtidens mobilnät ska vara.
Tydligt och klart kan tyckas. Men riktigt så enkelt verkar det inte vara. När amerikanska FCC-chefen Tom Wheeler ska förklara vad 5g är så jämför han det med en Picassotavla. Alla ser olika saker när de tittar på tavlan enligt honom.
Exakt vad han själv ser berättat han inte. Men en gissning är att det handlar om spektrumstrul. FCC är den myndighet som i USA fördelar de radiofrekvenser som ska användas för alla uppkopplingar. Och om målen för de framtida näten ska kunna nås krävs att spektrum i finns både i rätt mängd och på rätt plats och dessutom helst i samma kombination världen runt för att pressa priset på den nya tekniken.
Ericssons 5g-expert Harald Kallin på Mobile World Congress.
Och eftersom spektrum är en begränsad resurs och det som finns som är något att ha redan utnyttjas så måste någon flytta på sig och det ganska fort om de nya näten ska finnas på plats redan om fem år. Mest har det pratats om att tv-branschen behöver flytta på sig och dela med sig av sitt spektrum, men också militären
Flera personer som jag pratar med på mässgolvet tycker att det börjar bli bråttom och är tveksamma till om tidsschemat kommer att hålla just på grund av problemen med spektrum. En annan utmaning är att få hela världen med på samma tåg är att kunna enas om samma standard för tekniken. Målet är att det ska kunna ske först i slutet av detta året.
Flera företag har trots utmaningarna redan visat upp kommunikation via 5g, men att det är en bra bit kvar märks på att det Ericsson kallar världens minsta 5g-telefon fortfarande mer påminner om en permobil än en mobil.