Happytail

Med 293 delningar står nu hundcommunityt Happytail som vinnaren i aprils upplaga av månadens pitch. Inte långt efter låg tvåan second handmarknaden Plick med 217 delningar.

Happytail är appen som ska få hundägare och hundälskare att mötas, hjälpas åt med hundvakt och hitta stadens bästa rastplatser. Och Pitchbibblans läsare delade deras 30 sekunderspitch som aldrig förr.

– Det är fantastiskt roligt att folk delat så mycket. Det visar att det är många som gillar oss. Och kanske har några nya människor fått upp ögonen för oss, säger Maja Magnusson, COO på Happytail.

Hos uppmärksamma läsare ringer det säkert en klocka. IDG skrev redan i januari om Happytail som då precis börjat på inkubatorn Sting fast forward-program för startupbolag.

Så här såg Happytails pitch ut. Gå till Pitchbibblan.se för att se fler bidrag!

Just nu pågår arbetet för full med att lansera betaversionen av appen. De har också säkrat en del spännande samarbeten och lovar en del nya features under våren. Men de håller nyfikna användare på halster. Betaversionen släpps något senare än beräknat.

– Vi valde att bygga om appen i en annan miljö och det gjorde att lanseringen blev försenad. Vi gjorde det för att lättare kunna skala längre fram, om det blir många nya användare på en gång.

Happytail

Nu är det Stockholm som gäller, men på sikt vill företaget expandera och det är därför de valda att bygga om appen redan nu. Än så länge finns inget datum för betaversionen, men inom kort hälsar Maja Magnusson.

IDG säger grattis till Happytail och önskar lycka till.