7. Kolla på trailern för Jaws 19

I trilogins andra del har skräckfilmen Hajen 19 precis gått upp på bio. Tyvärr har det ju bara gjorts fem filmer om monstret från djupet, men nu finns åtminstone en officiell trailer för seriens 19 installation.

8. Läs boken

boken

Nörderiet verkar inte nå några gränser i Back to the Future: The Ultimate Visual History. Boken släpps i samband med 30-årsfiranden och bjuder på historien bakom filmerna, massor av konceptbilder samt ett gäng samlarprylar – vem vill inte ha en affisch för Hajen 19 på väggen liksom?

9. Lyssna på soundtracket

skivorna

Vi må befinna oss i framtiden, men en ordentlig vinylbox tackar man väl inte nej till? Mondotee har gett ut soundtracket till trilogin i nyutgåva, med ruskigt snygga omslag.

10. Hoppas på Power Laces

skorna

Marty McFlys övernördiga Nike-skor med självknytande snören är väl allas dröm? Hittills har skoföretaget bara bjudit på mesiga replikor som man måste knyta för hand – som om vi vore vanliga 80-talsmänniskor!

Men än finns det hopp. I januari skrev Cnet att en av Nikes designers lovade att de gör sitt allra bästa för att ha ett par äkta Power Laces på marknaden innan året är slut. Hoppas, hoppas, hoppas!

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning