Kameratillverkaren Gopro berättade i våras att de har en egen drönare på ritbordet, och i en ny video demonstrerar företaget nu vad deras quadrocopter kan göra.

De vackra miljöbilderna är filmade med en Hero 4 som monterats på en prototyp av drönaren. Enligt Gopro har “ingen stabilisering lagts på i postproduktionen”, och stämmer det påståendet kan vi vänta oss storheter av flygfarkosten – eller så har företagets filmare gjort ett exceptionellt jobb.

Läs också: ”Skjut ner drönarna innan drönarkriget är här”

Den högsta upplösningen som finns på Youtube är 1440p, så det är fortfarande oklart om det blir någon 4K-kapacitet.

Samtidigt har Gopro visat upp en besvikelse till kvartalsrapport. Företaget missade intäktsmålet med runt 280 miljoner kronor, rapporterar Quartz. Gopros aktier har störtdykt efter beskedet, och är nu på sin lägsta nivå sedan företaget börsnoterades. Orsaken tros vara att den nedbantade kameran Hero4 Sessions, som bland annat saknar lcd-skärm, totalfloppat.

Läs också: Sköt upp kamera i stratosfären, två år senare hittades den full med fantastiska bilder

Kanske kan en riktigt bra drönarvideo vända trenden? Själva quadrocoptern är dock inte med i bild, och det är fortsatt knäpptyst om hur den faktiskt kommer att se ut och fungera. Gopros quadrocopter är tänkt att släppas under första halvan av 2016.