Den illegala streamingtjänsten Popcorn Time har dött och återuppstått så många gånger att vi tappat räkningen. Nu har piraternas Netflix rest sig ur askan igen i form av Popcorn Time Online, rapporterar Venturebeat.

Det här är det senaste i raden av försök att köra Popcorn Time direkt i webbläsaren istället för via en app. Men den här gången har piraterna tagit hjälp av pluginet Torrents Time, en torrentklient med videospelare och vpn-tunnel som låter dig öppna filerna direkt i webbläsaren.

Läs också: Olagligt att se på Dreamfilm och andra piratstreamar? Nu ska EU-domstolen avgöra det.

Vem som ligger bakom Popcorn Time Online är oklart, men de säger själva att de inte har några kopplingar till Torrents Time. Gänget som ligger bakom originalet har splittrats efter en serie stämningar i USA.

Kanske kommer den här nya förgreningen också att stängas ned illa kvickt, men den här gången har piraterna ett försprång: de har öppnat upp källkoden.

Det betyder att vem som helst kan lägga upp sin egen variant av Popcorn Time Online. Alla filerna som behövs finns tillgängliga via Github.

Läs också: Popcorn Time nere för gott efter interna stridigheter

Utvecklarna bakom Popcorn Time Online säger till Venturebeat att de ser det här som ”en ny era där det för första gången är möjligt för alla utvecklare att ögonblickligen skapa en fullt funktionell streamingsajt med alla funktioner som Popcorn Time som applikation har, fast direkt i en webbläsare, med minimala krav på bandbredden”.