Har du vägarna förbi nattklubben Orange County’s Heat Ultra Lounge i slutet av februari så kan du få vara med om något utöver det vanliga. Klubben har nämligen bokat in en spelning med hologramversionen av rapparen O.T Genasis. Det skriver Factmag.

Totalt kommer hologrammet bjuda på fem låtar från O.T:s repertoar, men gaget på 20 000 dollar går till den riktiga rapparen, som alltså inte behöver röra ett finger den här gången.

Läs också: 3d och vr är här – men när får vi hologram som i Star Wars?

Det här är inte första gången som arrangörer "bokar" in hologram från kända artister. 2012 blev det mycker uppståndelse när den bortgågne rapparen 2Pac återuppstod i hologramform för ett gig på Coachellafestivalen.

Förvisso har det i efterhand ifrågasatts om det faktiskt var ett riktigt hologram, eller en ljusillusion. Men oavsett vilket började musikindustrin kort därefter prata om att vi snart kan få se Beatles tillbaka på scen, men tills dess får vi nöja oss med O.T Genasis.

Huruvida O.T Genasis hologram är ett riktigt hologram eller inte är ännu oklart, men vill du se hur rapparens "holografiska konsert" kan se så har TMZ video från ett tidigare framträdande.