Det är nyhetskanalen CNBC som berättar storyn om den sjuåriga brittiskan Chloe som skrev och sökte jobb på it-jätten Google – och fick ett uppmuntrande svar av självaste vd:n Sundar Pichai.

”Efter att ha sett bilder på Googles kontor med deras sittsäckar, gokarts och rutschbanor så bestämde sig min 7-åriga dotter för att se om de kunde ge henne ett jobb”, skriver hennes pappa på Linkedin.

Läs också: Google vill ha del av Raspberry Pi-kakan – nya verktyg på gång

CNBC har fått läsa brevet och det visar sig att Chloe redan visar upp färdigheter i jobbsökandet. Hon skriver att hon gillar datorer och förklarar varför hon skulle vara en tillgång för företaget. Hon skickar även med referenser i form av: ”Min lärare säger till min mamma och pappa att jag är väldigt duktig i skolan och bra på att stava, läsa och räkna”.

Och bevisligen fångade hon vd Sundar Pichais intresse. Pichai svarade nämligen att han är glad att hon gillar datorer och robotar. ”Jag tror att om du fortsätter arbeta hårt och följa dina drömmar, så kan du uppnå allt du bestämmer dig för – från att arbeta på Google till att simma i olympiska spelen”.