Google har nu offentliggjort sina planer på det kontor som företaget vill smälla upp i London, och företaget tycks inte spara på krutet.

För nu rapporterar Bloomberg att Googles planerade kontor blir hela 93 000 kvadratmeter stort, och längre än vad Europas högsta byggnad är hög. Om Google får tillåtelse från stadsdelen Camden kommer de även att kröna allt med en 200 meters simbassäng och en jättelik trädgård ovanpå.

Läs också: Här är Microsofts vision för framtidens kontor

Väl inuti byggnaden är det minst lika spektakulärt, för där vill Google ha både en fotbollsplan och en basketplan, såväl som badmintonbanor. Allt med läktare där anställda i lugn och ro kan följa matcherna.

Google kontor London

Att Google slår på stora trumman i Storbritannien kommer säkerligen som ett glädjebesked för britterna, då många fruktat att storföretagen skulle lämna landet efter det kommande utträdandet ur EU.

Läs också: Trist miljö på jobbet? Så här kan framtidens kontor se ut

Googles vd Sundar Pichai tycks dock inte oroa sig märkvärt över det.

”Här i Storbritannien tror jag att datorvetenskap har en fantastisk framtid med alla talanger, utbildningsinstitutioner och den passion för innovation som vi ser runt omkring oss”, ska han ha sagt under en intervju i vintras.