Sugen på att göra dina videokonferenser lite mer festliga? Nu finns en ny tjänst som låter dig hyra in en get till samtalen. Något som först uppmärksammades av Fast CompanyGoat 2 Meeting som tjänsten heter anordnas av välgörenhetsorganisationen Sweet Farms.

För en donation på 65 dollar, cirka 650 kronor, kan upp till sex stycken videosamtalsdeltagare få en virtuell rundvandring på Sweet Farms gård och träffa flera av deras djurambassörer. För 100 dollar, cirka 1000 kronor, kommer en av djurambassadörerna dyka upp i ett videosamtal med obegränsat antal deltagare och bidra under tio minuter.

Men det slutar inte där. För 250 dollar, cirka 2500 kronor, kan alla medlemmar i ett videosamtal få en 25 minuter lång rundvandring på Sweet Farm, vilket förstås innebär ännu mer tid med djurambassadörerna.

Sweetfarm säger att de än så länge haft en otroligt hög efterfrågan på tjänsterna, vilket gjort att de också öppnat upp möjligheten att donera 750 dollar, cirka 7500 kronor, för att ett obegränsat antal videodeltagare ska få en VIP-rundvisning av farmen ledd utav en av cheferna på plats.

Utöver tjänsterna ovan erbjuder Sweetfarm även virtuella guidningar för skolor utan kostnad.

Läs också: Zoom stäms av investerare på grund av säkerhetsbrister