Sajten smashourstuff.com har som syssla att slå sönder hypade produkter. Senast i raden var Sonys Playstation 3. I samband med att produkten släpptes i Nordamerika passade upphovsmakarna på att utföra sitt uppdrag och filma resultatet.

Beväpnade med en slägga och en videokamera gick de till en butik i Toronto, Kanada och lyckades köpa en alldeles ny Playstation 3, enligt sajten efter två dagars campande utanför butiken. De gick sedan ut på gatan framför en releasefest för Playstation 3, lade ner konsolen på marken, och gick loss på den med släggan. Allt mitt framför ögonen på den folkmassa med Playstation-fans som stod i kö utanför.

Sajten har tidigare gett sig på produkter som Ipod, Xbox 360 och planerar härnäst att förstöra en Nintendo Wii.

Intresset för Sonys nya spelkonsol är som väntat enormt stort i Nordamerika. På Ebay säljs den redan för över 2 000 dollar, vilket är mer än tre gånger så mycket som priset i butik. Att Sony har drabbats av leveransproblem hjälpte inte till att minska köerna. Ursprungligen var tanken att två miljoner konsoler skulle finnas färdiga till världspremiären, en siffra som sedan minskades till 500 000.

Runtom i Nordamerika har det rapporterats om våldsamheter i samband med Playstation 3-premiären. I Connecticut blev en man skjuten i kön, efter att ha konfronterat två personer som försökte råna de köande spelfantasterna, och i Boston fick polisen kallas in efter att en skara på 400 personer börjat löpa amok i ett köpcentrum.

Länk till videon av förstörelsen på Youtube.